ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΕΛΙΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΚΟΘΡΕΪΚΗ-ΜΑΝΑΚΙ
Φέρει και τις συνωνυμίες Κορινθιακή, Γλυκομανάκι, Γλυκομανακολιά και Μανακολιά. Η περιεκτικότητα του καρπού σε λάδι κυμαίνεται γύρω στο 20%. Είναι μεγαλόκαρπη και χρησιμοποιείται για την παραγωγή λαδιού καλής ποιότητας και παρασκευή μαύρων κονσερβών. Θεωρείται ποικιλία ανεκτική στο ψύχος.
ΜΕΓΑΡΩΝ
Φέρει και τις συνωνυμίες Βοβωδίτικη, Περαχωρίτικη και Λαδολιά. Η περιεκτικότητα του καρπού σε λάδι κυμαίνεται γύρω στο 21%. Είναι μεσαίου μεγέθους και χρησιμοποιείται για την παραγωγή λαδιού καλής ποιότητας και παρασκευή κονσερβών (πράσινες τσακιστές και μαύρες πατητές). Θεωρείται ποικιλία παραγωγική και ανεκτική στο ψύχος.
Ελιές της ποικιλίας Κορωνέϊκη που διαμορφώνονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη για καλλωπιστικό σκοπό.